samrenee.reismee.nl

Voor het laatst vanuit BA...

Ja, nu is het alweer zo ver! De laatste blog vanuit Buenos Aires. De laatste daagjes in deze stad hebben we nog wat leuke dingen gedaan! Na de stress over onze foto´s konden we weer leker verder gaan met ons leventje hier...

Dinsdag hebben we een echte bedevaartstocht naar Luján gemaakt! Een plaatsje 65 km van de stad vandaan, waar jaarlijks 6 miljoen mensen hier naartoe komen om de prachtiche kerk en heilige plek te bezoeken! Het was een echte bedevaartstocht, Sam en ik hebben 3 uur moeten reizen om er te komen. Door regen, uren wachten op treinen, overstappen en bussen... maar toen eindelijk ´s middags om 5 uur kwamen er aan. Het plaatsje zelf is niet echt iets bijzonders, maar de kerk wel. We hebben er ook een doping mogen meemaken. Jammer alleen dat de kerk net in renovatie was toen wij er waren. Nadat we het gebouw hadden bewonderd, konden we eteen luxebus terug. Gelukkig bracht die ons in een keer terug naar de stad in een uurtje en dat voor 2 euro!Gister was ons laatste dagje op het werk. Het is vreemd, maar tegelijk ook mooi, om te zien hoe snel de mensen daar aan je gaan binden. We hebben een formulier gekregen waarop staat dat we dit werk hebben gedaan en na wat fotootjes zijn we toch echt naar huis gegaan. Gisteravond waren onze laatste tango-lessen. Na nog wat extra danspasjes geleerd te hebben en nog wat fotootjes van onze tango-leraren komen we ook hier niet meer terug... Een vreemd idee dat een stad zo snel vertrouwd raakt.

Vandaag zijn we naar een reservaat gegaan dat is gemaakt in de zee, tegen de kust van Buenos Aires aan. Heel Nederlands, als je denkt aan het inpolderen... We hebben er een fiets gehuurd en ik had het echt niet willen missen, ik wist niet dat deze stad een plek had om te ontsnappen aan alle drukte, maar het is er wel! Nu is onze laatste avondmaal hier, daarom mijn excuses voor deze korte samenvatting van de laatste paar dagen, aangezien Sam onderhand wel klaar zal zijn met het eten... Morgen moeten we 12 uur ons appartement uit. Vanavond nog maar even genieten van ons kleine huisje, inpakken en dan weer op weg! Morgen pakken we ´s avonds om 8 uur de nachtbus. De middag zullen we in het park 3 de febrero met al onze bagage doorbrengen. Het is hier mooi weer en heet! Het park schijnt groot en mooi te zijn, dus ik ben benieuwd!

Reacties

Reacties

Joyce

Goede reis en veel pleizier!

XXX

Sampa

Renee,

Buenos Aires, stad om ooit weer eens terug te keren ... toch?.

Renée

Zeker weten! Ik moet toch ooit eens terug voor Patagonië en het zuidelijkste puntje van Argentinië en Chili...

jacqueline Bouma

Wat hebben jullie al veel meegemaakt en wat leuk om alles te volgen. Super fijn, dat je je foto stick terug hebt.
Dus...vol goede moed naar de volgende etappe en natuurlijk weer mooie foto's.
Veel lieve groeten vanuit Tilburg

Sam

Dankje Jacqueline!! En heel veel sterke, genot en gelukswensen (ja hoe moet je dat zeggen) aan Annemarij zo de laatste dagen van de zwangerschap!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!